PRIVACY STATEMENT
De algemene voorwaarden en privacy statement kunt u aanvragen via info@yescoach.nl

VOOR BEDRIJVEN OF ORGANISATIES WORDT IN OVERLEG EEN OFFERTE GEMAAKT.
HET TARIEF VOOR PARTICULIEREN IS €75,00 PER UUR. HET TARIEF VOOR EEN SKYPE-GESPREK BEDRAAGT €40,00 PER UUR.

REFERENTIES

"Zelf heb ik in het verleden een paar dingen meegemaakt waarvan ik later niet wist hoe ik ermee om moest gaan. Er zat nog veel woede en frustratie. Hiervoor ben ik naar Marga gegaan en heb hier een aantal gesprekken over gehad. Uiteindelijk kon ik na deze gesprekken de dingen die waren voorgevallen wat makkelijker naast me neer leggen en werd er minder snel boos en gefrustreerd om. Voor mijn gevoel heb ik best veel aan de gesprekken gehad en heeft het mij weer een stapje verder geholpen.."
JELKE, 22 JAAR

"De communicatie met Marga is eenduidig, transparant en doelgericht. Er werden doelen gesteld en praktische hulpmiddelen bedacht om beter om te kunnen gaan met bepaalde situaties. Ze liet me, door de juiste vragen te stellen, zelf uitkomen op de oplossing voor mijn probleem. Ik heb er meer zelfvertrouwen door gekregen en zit beter in mijn vel. "
MONIQUE, 53 JAAR

"Samen met Marga Petstra heb ik in enige sessies een aantal zaken besproken die mij hinderden in mijn dagelijks leven. Een voorbeeld daarvan is uitstelgedrag. Marga luistert goed, ook naar de boodschap achter de gesproken woorden en ze heeft de gave om snel tot de kern van de zaak te kunnen komen en daarmee vlot inzicht te geven in gedrag. Daarmee komt er snel ruimte om oplossingen te bespreken. Dit gebeurde in een prettige en vertrouwenwekkende sfeer. "
JAN, 44 JAAR

OOK TOE AAN
VERANDERING?

Bel naar
06-18-98-97-29

Stuur een mail naar
info@yescoach.nl

Vind me op
Facebook

Vind me op
Linkedin

CONTACT
YES! coaching & begeleiding | Marga Petstra | Panhuis 52 | 6941 BZ Didam

TERUG OMHOOG